logo

 

Forum

 

Seneste indlæg:


Fokus på

En god investering - læs mere...

Få prof. rådgivning - læs mere...

Billigt til Berlin - læs mere...

Projektejendomme - læs mere...

Finansiering af din bolig

Realkreditlån som vi kender herhjemme, er unikt for Danmark. Derfor findes der ikke de samme muligheder for finansiering af din berlinerbolig som i Danmark.
Det er naturligvis muligt at låne beløbet i en tysk bank, men det kan ikke anbefales. Ofte er det en besværlig og langsommelig proces med ansøgning, godkendelse og endelig bevilling af lånet. Desuden kan man normalt ”kun”  låne op til 50 procent af købesummen gennem en tysk bank.

Kontant betaling
Lettest er det naturligvis at betale hele beløbet kontant. Har du hele beløbet klar er det også lettere at ”prutte” din kommende bolig ned i pris.

Lån gennem dansk realkreditinstitut
Som allerede skrevet kan det ikke lade sig gøre at optage et realkreditlån med pant i den tyske ejendom. Derimod anvender mange deres friværdi i Danmark. Med pant i den danske bolig, kan man låne til sin feriebolig i Berlin til samme lave realkreditrente.    

Lån gennem danske banker
Flere banker har også fået øjene op for mulighederne i Berlin. Der tilbydes således finansiering af boligkøbet med helt eller delvis pant i enten boligen i Danmark eller den kommende bolig i Berlin.
Vilkårerne for finansieringen er meget forskellig og afhænger af den enkelte bank. Det anbefales derfor at tage kontakt til flere banker og høre nærmere.
Bl.a.Sydbank har en afdeling for boligkøb i Berlin.  

BoligiBerlin.dk | Annoncer | Privacy Policy | ©2006-2007 attrup.dk